Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Θέμα κατατακτήριων εξετάσεων Γενικό Ποινικό Νομικής Αθηνών 2023-2024


Γενικό Ποινικό Δίκαιο:

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 ώρες 17·30-19:30


Εγκλήματα στιγμιαία και εγκλήματα διαρκή. Πως διακρίνονται οι κατηγορίες μεταξύ τους και ποια η πρακτική σημασία της διακρίσεως.

82 σχόλια:

  1. Φέτος τα θέματα όχι απλά σος, κάτι παραπάνω θα έλεγα,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πως θα επιλέξουν εισακτέους είναι το θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει, εννοείται ότι αν συνεχίσουν έτσι και αύριο με τέτοια θέματα ούτε με 16 ή 17 δεν περνάει κάποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην το λες, το συνταγματικό ήθελε κρίση όποτε σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί μέτριοι κ χαμηλοί βαθμοί. Κ σήμερα το ίδιο θεωρώ, είμαι σίγουρη ότι υπήρχαν πολλοί που δεν ήξεραν τι ειναι η πρακτική σημασία της διάκρισης. Έβλεπα άτομα που κοιτουσαν τον τοίχο. Μην απογοήτευστε κ μην κοιτάτε το πόσοι δίνουν!

      Διαγραφή
  4. αυτό φοβάμαι κι εγώ, εκτός κι αν κάνουν την ανατροπή αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απαντήσατε το 2ο ερώτημα και σας φάνηκε τόσο εύκολο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολόκληρη την ενότητα με τα διαρκή και στιγμιαία εγκλήματα ήθελε από το βιβλίο του Μυλωνοπουλου, που ήταν το δύσκολο δηλαδή?Η το ήξερες είτε δεν το ήξερες δεν υπάρχει κάτι άλλο

      Διαγραφή
  6. Η λογική λέει ότι αύριο πρέπει να βάλουν όχι δύσκολα να μην το θέσω έτσι αλλά κάτι το οποίο να έχει νομική κρίση διαφορετικά ούτε με τρία 17αρια δεν θα περνάει κάποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ανησυχητικό αυτό. Δε καταλαβαίνω γιατί από το ένα άκρο πήγαμε στο άλλο. Έτσι δε μπορεί να ξεχωρίσει ο διαβασμένος. Ευνοούνται αυτοί που έχουν απλά πολύ καλή μνήμη. Το θέμα δεν είχε καμία απολύτως κρίση. Καθαρή θεωρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς ένας υποψήφιος που δεν είναι παπαγάλος είναι χαμένος από χέρι,καμία σχέση με τα θέματα των προηγούμενων ετών που εξέταζαν ένα ευρύ φάσμα του ποινικού δικαίου

      Διαγραφή
  8. άμα είναι και αύριο τόσο εύκολα τα θέματα δύσκολο θα είναι το κατώφλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα περάσουν μόνο όσοι θα έχουν γράψει πάνω από 17 σε όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ετοιμαστείτε για θεωρητικό αύριο στο αστικό χαχαχαχα έτσι όπως το πανε θα ρωτήσουν τι είναι δικαιοπραξία χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. βαρέθηκαν να σκεφτούν θέματα φέτος, δεν εξηγείται αλλιώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς, αυτά είναι θέματα του ποδιού που λέμε, το Γενικό ποινικό είναι μάθημα το οποίο ενδεικνυται για πληθώρα θεμάτων και πρακτικών με ποιο συνθέτη σκέψη .

      Διαγραφή
  12. Καλησπέρα και από εμένα, δεν ξέρω τι έχουν πάθει φέτος με τα θέματα, εγώ έλυνα πρακτικά μέχρι αηδίας για να βάλουν ερώτημα για παπαγάλους.. που οκ εύκολο σχετικά, αλλά δεν εξετάζεται η νομικη κρίση έτσι. Στην τάξη που ήμουν υπήρχαν άτομα που αντέγραφαν από smartwatch! αν έβαζαν και ένα πρακτικο πρακτικό που θέλει κρίση θα ήταν πιο δίκαιη η διαδικασία! Τι να πω… να δούμε αύριο… διαβάστε θεωρία πάντως να είμαστε σίγουροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι μιλάμε για εξόφθαλμη αντιγραφή. Στις πάνω πάνω θέσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά γιατί δεν τους έδωσες στεγνά??ανταγωνιστές σου είναι

      Διαγραφή
    2. Λυπάμαι που δεν το είπες απλά μπορεί να σου φάνε την θέση

      Διαγραφή
  14. γιατί δεν το ειπες; το ξέρεις ότι αυτός που αντέγραφε θα σου φάει την θέση και δεν σε πειράζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το συνειδητοποίησα στο τέλος, και θα το έλεγα αλλά ήταν κυριολεκτικά στα τελευταία δέκα λεπτά και δεν νομίζω ότι θα γινόταν κάτι…την επόμενη φορά όμως δεν θα το αφήσω έτσι, και εσείς αν δείτε κάτι παρόμοιο αναφέρετε το γιατί παίζουν πολύ αυτά δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να τα λέτε αυτά επί τόπου, μετά δεν έχει αξία να το σχολιάζετε εδώ ως απλό κουτσομπολιό

      Διαγραφή
  16. Κρίμα πραγματικά να αφήνετε τέτοιους τύπους να μην μξδενιζονται, μιλάμε για την εισαγωγή στην νομική Αθηνών όχι για καμία σχολή της σειράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ κρίμα να πηγαίνει ο κόπος μας χαμένος εξαιτίας τέτοιων ανθρώπων πραγματικά

      Διαγραφή
  17. Απλά λέμε τι συμβαίνει. Έτσι κι αλλιώς και στο Συνταγματικό φέτος κρίση ήθελε κατά ένα μεγάλο βαθμό. Θεωρώ ότι οποίος αξίζει θα φανεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδιά πάτε καλά; Οποιος αντιγράφει εκεινη την ωρα το λετε οχι μετα! 50 θεσεις ειναι για 500 ατομα! Με τετοια θεματα αντιγραφουν και θελουν να μπουν και νομικη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παιδιά αύριο κοιτάξτε καλά θεωρία γιατί βλέπω ότι φέτος δεν υπάρχει διάθεση για πρακτικά και σοβαρά θέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσυ είσαι σοβαρή και ασχολείσαι με τους άλλους και έχω τη βεβαιότητα ότι δεν πέρασες !!!

      Διαγραφή
  20. Πόσα άτομα πιστεύετε ότι δίνουν πάνω από 300?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είναι τραγικό το όλο σκεπτικό. Δεν γίνεται να θες να γίνεις νομικός και να αντιγραφείς. Αλλά δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί ανάμεσα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν δίνουν με τίποτα πάνω από 300. Στην κάθε αίθουσα 50-60 άτομα έχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έξι είναι οι αίθουσες οπότε 60 ×6=360

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αυτοί που περνάνε είναι όσοι έχουν ξαναδώσει. Για πολλούς λόγους. Με την πρώτη είναι πολύ δύσκολο, διότι υπάρχουν αυτοί που διαβάζουν 2 και 3 χρονια. Βέβαια σε όλα αυτά παίζει μεγάλο ρόλο και η τύχη και τα θέματα προφανώς. Που φέτος εξελίσσονται λιγακι κουλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύει αυτό που λες ,είναι πολλοί οι υποψήφιοι που συσσωρεύονται από προηγούμενες χρονιές που δεν έχουν περάσει και ξαναγίνουν 2 ή 3 ακόμα και 4 φορές

      Διαγραφή
    2. Έτσι είναι! Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι άτομα που έχουν διαβάσει όντως και έχουν δώσει επαρκείς απαντήσεις δεν έχουν πιθανότητες να μπουν. Πέρυσι ο τελευταίος μπήκε με 10,5 ποινικό, 12 νομίζω αστικό και 16 συνταγματικό.

      Διαγραφή
    3. Αν σήμερα βάλουν το ίδιο εύκολα θέματα δεν περνάει κάποιος ούτε με τρία 17αρια, είναι δεδομένο αυτό

      Διαγραφή
  25. Λοιπόν πρώτα από όλα καλή επιτυχία σε όλους
    Απογοήτευση η διαδικασία της εισαγωγής
    Αγαπημένοι συνάδελφοι
    όσο καλά και να έχετε διαβάσει η διαδικασία δεν τηρουσε τα standanrds των εξετάσεων μιας τέτοιας αξιολογικής εξέτασης ΑΕΙ!
    2 επιτηρητές για 300τμ και 70 άτομα!! τα οποία δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ελεγχθούν με δύο άτομα. Ηρθαν 4 αρχικά αλλά στο πρώτο πεντάλεπτο αποχώρησαν. Η επιτηρήτρια δήλωσε οτι ο καθηγητής δεν τους επιτρέπει να ψαχνουν !!!! Εντάξει μην τους ψάξετε κυρία μου , σηκώστε τις κόλλες τους ...απλό είναι
    Εγώ καθόμουν σε σημείο που έβλεπα ακατανόητα πράγματα για τη Νομική. Η επιτηρήτρια εκλήθη για αναφορά αντιγραφής αλλά δεν έπραξε όπως έπρεπε και αγνόησε το διακριτικό σήμα για έλεγχο της διπλανής μου.
    Μετά τις 6:30 δεν υπήρχε καμία επιτήρηση καθώς όλοι ήταν στην παράδοση των γραπτών.
    Κρίμα. Η λέξη κρίμα. Σε ποιο κώδικα ανήκει; Αστικό Ποινικό ή Εμπορικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά δεν ξέρω ποια είναι η λύση. Είναι εντελώς απογοητευτικό! Τουλάχιστον στο Συνταγματικό και το Αστικό θέλω να πιστεύω ότι θα κριθούμε βάση της δικαιολογητικής μας βάσης και όχι βάσει του ποσό καλά παπαγαλίζουμε/αντιγράφουμε..

      Διαγραφή
    2. Εγώ λέω να πας στην κουζίνα σου και να σταματήσεις να ασχολείσαι με τα πανεπιστήμια και τη νομική !!! Εσυ θα κανείς καλά τον κόσμο;;;; Ποια/ποιος είσαι εσυ ;;; Μια ανώνυμη άνω 50 ετών που ψάχνει παρηγοριά από τη μίζερη και μικροαστική ζωή της και βγάζει χολή ασχολούμενη με τον ξένο κόσμο !!!!

      Διαγραφή

    3. Εγώ λέω να πας στην κουζίνα σου και να σταματήσεις να ασχολείσαι με τα πανεπιστήμια και τη νομική !!! Εσυ θα κανείς καλά τον κόσμο;;;; Ποια/ποιος είσαι εσυ ;;; Μια ανώνυμη άνω 50 ετών που ψάχνει παρηγοριά από τη μίζερη και μικροαστική ζωή της και βγάζει χολή ασχολούμενη με τον ξένο κόσμο !!!! Αυτό βγάζεις με αυτά που γράφεις !!! Κόμπλεξ και αποτυχία !!! Ένα αποτυχημένο κοινωνικά άτομο που δεν κοιτάζει τον εαυτό του αλλά τι κάνουν οι άλλοι !!!! Ασχολείσαι με τους άλλους !!! Δεν θα περάσεις ποτέ !!!!

      Διαγραφή
    4. Το κάρφωμα για άνευ λόγου και αιτίας προξενεί κακό σε αυτόν που το κάνει διότι στοχοποιεί τον εαυτό του ! Και που ξέρει αυτός αν ο άλλος που μπορεί να αντιγράφει τα γράφει και σωστά ;;; Κόμπλεξ βγάζετε απλώς !!! Πάω στοίχημα ότι είστε χοντρές κυρατσες χαχαχαχααα

      Διαγραφή
  26. Καλησπέρα, θα μπορούσε κάποιος να πει ενδεικτικά τι έγραψε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θα μπορούσε να πει κανείς πως τα διαρκή είναι εγκλήματα συμπεριφοράς και τα στιγμιαία εγκλήματα αποτελέσματος; Σε περίπτωση που δεν θυμόταν αυτούσια τη θεωρία και έκανε μία σχετική τέτοια προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πραγματικά έτσι και όταν βγουν τα αποτελέσματα δεν έχετε όλοι 16+ θα πεθάνω στα γέλια. Όλοι λέτε ότι ήταν εύκολα. Για πείτε μου αστέρια του ποινικού, γράψατε για συρροές, απόπειρες, συμμετοχές υπαναχώρηση;;; Ή απλά σαν παπαγαλάκια γράψατε τι είναι το τάδε έγκλημα;;; Το θέμα απαιτούσε συνολική γνώση π ποινικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ερώτημα ήταν σαφές: πρακτική σημασία της διάκρισης. Η πρακτική σημασία της διάκρισης στα διαρκή και τα στιγμιαία έγκειται σε: τόπο τέλεσης, χρόνο παραγραφής, επιγενόμενο δόλο, συμμετοχή, συρροή, άμυνα(που ήταν κ το πιο βασικό). Τώρα την υπαναχώρηση κ την απόπειρα δεν ξέρω σε ποιο όνειρο τις είδες, αλλά και στο Μυλωνοπουλο αυτά είναι τα κριτήρια. Οχι ότι κατεβάσει το κεφάλι μας για να δείξουμε ότι ξέρουμε ποινικό. Απαντάμε σε ότι ρωτάει η ερώτηση η οποία ήταν σαφής.

      Διαγραφή
    2. Δεν προσπαθώ να το παίξω ξύπνιος. Η διαφορα τος έγκειται και σε ζητήματα συμμετοχής και απόπειρας. Η υπαναχώρηση είναι ζήτημα άρρηκτα συνδεδεμένο με την απόπειρα και τις θεωρίες τις περι αρχής εκτελεσεως. Ποτε μπορείς να υπαναχώρησης στα διαρκή και στα στιγμιαία είναι άλλη μια βασική διάκριση.
      Δεν προσπαθώ να το παίξω έξυπνος. Forum είναι εδώ, συζήτηση κάνουμε.

      Διαγραφή
    3. Και εγω τα εγραψα αυτα. Αν τα συνδεσεις με ωραιο λογο σιγουρα θα περασουν γιατι δν ειναι λαθος.

      Διαγραφή
  29. Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι κάθε χρόνο γίνονται αναφορές για αντιγραφές κτλ (μπορούμε να δούμε τα σχόλια κάτω απο παλαιότερα ποστ)

    κ κανείς δεν έχει αναφέρει κάτι μπροστά στους επιτηρητές εκείνη τη στιγμή κ κατά συνέπεια μετά δεν μπορεί να αποδειχθεί τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό λοιπόν σήμερα πριν ξεκινήσει η εξέταση πείτε στους επιτηρητές ότι χθες κάποιοι αντρεγταφαν, έτσι ώστε σήμερα να έχουν γνώση και να κάνουν πιο αυστηρή επιτήρηση..κοιτάξτε κάνεις δεν πρόκειται να περάσει σε αυτήν την σχολή από την αντιγραφή που θα κάνει αυτό είναι δεδομένο γιατί δείχνει αυτή η κίνηση ότι απλά δεν ήρθα προετοιμασμένος και δεν γνωρίζει σε βάθος το αντικείμενο του μαθήματος, αλλά αυτο δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ξανακερδίσει έξτρα μονάδες σκευτειτε ότι κάποιοι μένουν εκτός για 0,5,τουλάχιστον πιστεύω σήμερα τα θέματα να ξεχωρίσουν τον μέτρια διαβασνενο από τον καλά προετοιμασμένο διαφορετικά ακόμη και πολύ υψηλές βαθμολογίες θα βρεθούν εκτός της εισαγωγής

      Διαγραφή
    2. Ούτε εσυ θα περάσεις γιατί ασχολείσαι με τους άλλους !!!!! Μπάτσος είσαι η κουτσομπόλα ;

      Διαγραφή
    3. Εσείς που καρφώσετε κόσμο περάσατε ;;;;; Αποκλείεται !!!! Και να ξέρετε ότι δεν θα περάσετε γιατί στοχοποιείται τον εαυτό σας !!!! Χαχαχαχαααααα

      Διαγραφή
  30. Επειδή βλέπω ότι κάποιοι αναφέρουν αντιγραφές μέσω smartwatch (που πραγματικά είναι πανεύκολο να γίνει με την εντελώς ανεπαρκή επιτήρηση) το χθεσινό θέμα ευνοούσε φουλ την αντιγραφή.. άνοιγες τις φροντιστηριακες σημειώσεις σου κ έκανες αντιγραφή 2-3 σελίδες.. so simple. Αν δε γίνει σοβαρή επιτήρηση.. που δε μπορεί να γίνει με 2-3 επιτηρητές σε ολόκληρο αμφιθέατρο με τέτοια θέματα δεν υπάρχει καμία ελπίδα γιατί θα υπάρχουν οι έξυπνοι που θα έχουν γράψει 18-19 αντιγράφοντας κ οι υπόλοιποι ακόμα θα προσπαθούν να θυμηθούν τον ορισμό του στιγμιαίου κ του διαρκούς… κλπ απογοήτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είστε αφελής ;;; 18-19 με αντιγραφή ;;;;; Πας καλά ;;;; Εδώ μαθητές αστέρια γράφουν 12 και περνάνε !!! Και θα περάσει κάποιος με 18 και αντιγραφή ;;;; Κούνια που σε κούναγε !!!!!

      Διαγραφή
  31. Παιδιά για τις αντιγραφές γίνεται τεράστιο θέμα. Να σας ενημερώσω πως δεν νοιάζονται καθόλου στην Αθήνα. Και πέρυσι είχε γίνει το ιδιο, ενημερώσαμε, στείλαμε μειλ και δεν έγινε τίποτα. Κομοτηνή να δείτε που σε πετάνε έξω Μολις αντιληφθούν σκονάκια αντιγραφές κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σήμερα θα ενημερώσω τους επιτηρητές πριν την εξέταση. Στο συνταγματικό εμείς είχαμε πολύ καλή επιτήρηση, ήταν 3 επιτηρητές και γυρνούσαν συνέχεια γύρω γύρω στην αίθουσα κοιτώντας παντού, πραγματικά δεν μπορούσες να αντιγράψεις. Χθες το άλλο άκρο,

      Διαγραφή
  32. Σήμερα εξ άλλου αν πέσει πρακτικό η αντιγραφή είναι αδύνατη, αλλά να το πείτε πριν την εξέταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Και στο Συνταγματικό ήταν αδύνατη. Έπρεπε να δείξεις αν έχεις αντίληψη. Όποτε και 20 να έγραψε κάποιος χθες, αν έχει γράψει χάλια αστικό συνταγματικό δεν περνάει. Ας μην τα παρατάμε. Καλή επιτυχία σε όλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Nα ξέρετε πως έχω ενημερώσει τη γραμματεία για τις αντιγραφές. Μου είπαν ότι παρακαλάνε τους επιτηρητές να έρθουν και δεν έρχονται, για αυτό είναι τόσοι λίγοι. Μου είπαν όμως ότι θα ενημερωθούν οι καθηγητές για τις αντιγραφές σήμερα και ίσως ζητήσουν να παραδοθούν ρολόγια και κινητά. Μακάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο σου ,έπεσε το σήμα, οπότε θα κινητοποιηθούν

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστουμε για την ενημερωση! Πραγματικα αν το κανουν, αυτοι που αντιγραφουν μακαρι να γραψουν κατω απο τη βαση σήμερα και να ειναι αυτοματα εκτος!

      Διαγραφή
    3. Το αστικό γενικά είναι δύσκολο μάθημα οπότε δεν νομίζω ότι μπορούν σήμερα απο την φύση του μαθήματος να γίνουν αντιγραφές, εκτός βέβαια και αν τα θέματα κοινηθουν όπως το ποινικό μπει μόνο θεωρία και προσπαθήσουν να αντιγράψουν πάλι,

      Διαγραφή
    4. Οπότε η απάντηση της γραμματείας ποια ήταν; ότι από σήμερα ίσως θα ελέγχονται τα αυτονόητα για διαδικασία εξετάσεων;

      Διαγραφή
    5. Ναι ακριβώς. Εγώ καταλαβαίνω ότι η κοσμητεία κάνει όντως αυτό που πρεπει, αλλά οι επιτηρητές πανε εθελοντικά, δεν είναι υποχρεωμένοι γι’αυτο και είναι τόσο ανοργάνωτη η επιτήρηση….

      Διαγραφή
    6. Καλά έχετε πρόβλημα !!!! Με τι ασχολείστε !!! Αν είναι δυνατόν !!!! Δέν θα περάσετε ποτέ !!! Φοιτητής Νομικής σημειωτέο .

      Διαγραφή
  35. Είναι απαράδεκτο να θέλει κάποιος να μπει στη νομική σχολή Αθηνών με αντιγραφή.
    Και στην δίκη μας αίθουσα έπεφτε παρά πολύ αντιγραφή σε βαθμό που ένιωσα ότι εγώ που έβγαλα τα μάτια μου να διαβάζω έχασα το χρόνο μου, γιατί προφανώς και τα άτομα που αντέγραψαν θα έχουν καλύτερο βαθμό από εμένα που τα έγραψα όπως τα θυμόμουν .
    Ελπίζω σήμερα να κινητοποιηθούν οι καθηγητές και τα θέματα που θα πέσουν να είναι για εκείνους που έχουν πραγματικά διαβάσει και ασχοληθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μιλάτε, μετά την απομάκρυνση από το Ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται,είναι κρίμα για τον κόπο σας

      Διαγραφή
  36. Έκανα νόημα στους καθηγητές για ένα άτομο που είχε κινητό μαζί του και δεν έκαναν τίποτα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχααααααα αν περάστε ποτέ να σας δώσω το τηλ μου να με ενημερώσετε !!! Φοιτητής Νομικής

      Διαγραφή
  37. Και εγώ το ίδιο! Και επειδή ήρθα δε δύσκολη θέση και δεν ήξερα τι να κάνω , είπα να μην έκθεσω ευθέως το άτομο αλλά σήμερα πριν καν καθίσω στο έδρανο θα ενημέρωσω τους επιτηρητές. Να το κάνετε όλοι αυτό, γιατί είναι κρίμα! Διαβάζουμε όλοι μας πολύ καιρό και είναι πραγματικά άδικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Να τον φωνάξετε τον επιτήρηση κοντά σας και να του το πείτε, δεν χρειάζεται να ακούσει ο άλλος αλλά ακόμα και αν ακούσει ο άλλος τι έχετε να φοβηθείτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έχεις να φοβηθείς ;;; Καλεί την αστυνομια για ενόχληση έπειτα καταγράφεται το περιστατικό και σου κάνει αγωγή και προσβολή της προσωπικότητας !Και όλα αυτά επειδή δεν είστε φοιτητές σε μια σχολη αλλά άγνωστοι μεταξύ αγνώστων !!! Μπορείς να βρει το μπελά σου !!! Έχει υπάρξει ανάλογο περιστατικό και ζητήθηκε και πολύ υψηλή αποζημίωση …

      Διαγραφή
  39. Πάντως είναι ντροπή να πρέπει να μιλήσουμε εμείς πριν ή κατα τη διάρκεια στους επιτηρητές να τους πούμε τι; όλα θα φαινονται. δεν κάνουν πρώτη φορά επιτήρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σήμερα όποιον δω να αντιγράφει θα τον δώσω στεγνά !!
      Δεν θα ξανά επιτρέψω αυτό που έγινε χθες

      Διαγραφή
    2. Μωρή τρελή …. Εσυ θέλεις μα μπεις στη σχολή μας ;;;; Καμία χωρισμένη θεια είσαι που ξεσπάς στον κόσμο !

      Διαγραφή
  40. Καλή επιτυχία για σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλή επιτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Οι επιτηρητές δεν είναι όπως παλιά υπάλληλοι της γραμματείας αλλά και μεταπτυχιακοί της νομικής όποτε μην περιμένετε πολλά από κανέναν από αυτούς δεν πληρώνεται κανείς έξτρα και αφού δεν ελέγχονται από καθηγητές δεν τους νοιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δεν δικαιολογεί την στάση τους ,αν δεν μπορούν να σταθούν στο καθήκον να μην πηγαίνουν

      Διαγραφή