Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Αποτελέσματα κατατακτήριων εξετάσεων Νομικής Κομοτηνής 2023-2024


Βγήκαν τα αποτελέσματα μόλις εχθές των κατατακτήριων εξετάσεων της Νομικής Κομοτηνής, πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!!!!

https://law.duth.gr/wp-content/uploads/2024/03/%CE%A8%CE%A8%CE%A3%CE%9546%CE%A8%CE%96%CE%A51-%CE%A7%CE%A5%CE%92.pdf


20 σχόλια:

  1. Εντάξει δεν έχει ξαναγίνει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το επίπεδο έχει ανεβεί πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8 άτομα μόνο πάνω από τη βάση??? Οκ όπως καταλάβατε η νομική Κομοτηνής άλλαξε πολιτική, δεν θα είμαι σου λέει ο φτωχός συγγενής και η εναλλακτική λύση της νομικής Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς!! Κατάλαβαν τι παιζόταν

      Διαγραφή
    2. Ε ναι ,όσοι ήθελαν να αποφύγουν την νομική Αθηνών, πήγαιναν και έδιναν πάνω Κομοτηνή

      Διαγραφή
  4. Καμία πολιτική δεν άλλαξαν, κανένα επίπεδο δεν ανέβηκε.Απλώς οι τύποι εκεί με τον τρόπο τους θέλουν να αποθαρρύνουν να έρχονται να δώσουν όπως φαίνεται.Πέρυσι με το θέμα εκτός ύλης στο ποινικό, φέτος με 16 θέσεις κενές παρακαλώ, ούτε μια, ούτε δύο αλλά 16! Για να μην αναφέρουμε πόσο καιρό έκαναν να διορθώσουν τα γραπτά, η Αθήνα με τόσους υποψήφιους παραπάνω τα έχει βγάλει ένα μήνα και, αυτοί τι έκαναν τόσο καιρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφανώς δεν γράψανε καλά, αλλά σίγουρα πιστεύω έχουν αυστηροποιησει την βαθμολόγηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσο δύσκολα κι αν ειναι δεν νοείται 16 θέσεις κενές… πάει να πει κάτω από βάση και όπου δεν συγκεντρώθηκε ούτε το 30 ως σύνολο. Εγώ θεωρώ ότι έχουν αλλαξεο πολιτική. Επίσης για την διόρθωση και ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είναι γνωστό ότι πάντα αργούν στην Κομοτηνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ πάλι πιστεύω ότι βαριούνται να διορθώνουν, ένα μήνας και μετά την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.Τώρα αν δεν γράψανε καλά αυτό δεν το ξέρω, εδώ έγραφαν ότι τα θέματα υποτίθεται ήταν εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άλλαξαν πολιτική, έχουν καταλάβει ρε παιδιά ότι τους υποτιμούν ως σχολή (κατι που φυσικα δεν ισχύει ,γίνεται πολυ καλη δουλεία, και εχει φιβερο προγταμμα σπουδων)γιατι πολλοί είτε πανε να δώσουν πάνω και μετά μεταφέρουν την θέση τους για Αθήνα ειτε την προτιμούν ως εύκολη λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσοι θα κόπηκαν με 29 αντί για 30 !
    Πολλές κενές θέσεις !
    Έπεσε τσεκούρι στην βαθμολόγηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα τελευταία 3-4 έτη, ενδεχομένως η βαθμολογία να είναι πιο αυστηρή όμως η ουσία είναι η εξής : τα θέματα πλεον είναι ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ , χρειάζεται ΣΩΣΤΗ προετοιμασία και πρέπει να καταλάβουν όσοι δίνουν οτι αυτό που ακουγόταν πως "γύρω στους 130 δίνουν και βγάζει 55-60 θεσεις" δεν ισχύει διότι μένουν ΚΕΝΕΣ θέσεις.
    Και περισυ είχαν μείνει 2-3 κενές θέσεις και πράγματι ένα θέμα της ποινικης δικονομιας μπορούσε να θεωρηθεί ότι ήταν εκτός υλης.Επισης ήταν ελάχιστοι όσοι είχαν και στα 3 μαθηματα πάνω από βάση που και αυτό κάτι δείχνει.
    Σωστά γίνεται για εμένα αυτο διοτι οι νομικές σχολές είναι απαιτητικές και κατά την διάρκεια των σπουδών και νομίζω πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η Κομοτηνή ΔΕΝ μπορει να αποτελει τον "φτωχό συγγενη" του ΕΚΠΑ..
    Όμως με σωστή προετοιμασία και προσπάθεια ΜΠΟΡΕΙΣ να περάσεις σε οποιαδήποτε σχολη και πότε με 1 ανεπιτυχή προσπάθεια δεν πρέπει να τα παρατάει κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήταν εκτός το θέμα της ποινικής δικονομίας πέρυσι. Οι αρχές της ποινικής δίκης αναφέρονται σε όλα τα στάδια, ακόμα και της έφεσης.

      Διαγραφή
  11. Ας μείνουν μόνοι τους να δίνουν τα θέματα και με την αυστηρότητα που έχουν. Όμως στην προκήρυξη οπως κάνουν και οι υπόλοιπες νομικές σχολές να διευκρινίζουν τι θέλουν από εμάς. Είναι μια ύλη 2 και 3ου ετους. Ο αλλος πληρωνει τον ιδιωτη να του τα μάθει. Με την ίδια λογική πηγαίνει και στην κύπρο και πληρώνει να του τα μάθουν και να πάρει και ένα πτυχίο. Επιλογές υπαρχουν! Ας ειναι αυστηροί υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες! Υπάρχει νομική εκπα και απθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανεις δεν υποχρέωσε κανέναν να δώσει εξετάσεις στην Νομικη ΔΠΘ η σε όποια άλλη Νομικη σχολη.Ειναι θέμα ατομικής και εθελοντικής επιλογής.
      Ομως με σωστή δουλειά και διάβασμα, καλή προετοιμασία και κατανόηση της ύλης είναι απόλυτα εφικτό να περάσεις.
      Ως προς το γεγονός βεβαια οτι η ύλη είναι αχανής καο συνδυάζει μαθηματα ακόμη και από 2ο η και 3ο έτος ειναι αλήθεια (πχ δικονομιες η ζητήματα ενοχικου δικαιου)

      Διαγραφή
  12. Εγώ δεν είπα οτι μας εξαναγκάζουν να δώσουμε. Έχω είπα αν διάβασες καλά πριν ξεκινήσεις το δικό σου λογίδριο ότι όποιος θέλει και ενδιαφέρεται να δώσει έχει πολλές επιλογές γι αυτό ανέφερα ότι υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές. Ο καθένας είναι ελευθερος να δώσει όπου θέλει. Να σε διορθώσω στο ότι δεν είναι εθελοντική προσπάθεια. Στις κατατακτήριες δεν πας για εθελοντής δασοπυροσβέστης αλλά γιατί με την περάτωση των σπουδών μπορείς να γίνεις δικηγόρος νομικος συμβουλος συμβολαιογραφος. Θελω να πω οτι οι κατατακτηριες ειναι μα ώριμη απόφαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Λογιδριο" λέει... έχασες την ψυχραιμία σου επειδή έχεις νωπό το γεγονός ότι δεν πέρασες.Αλλα σου φταίνε πράγματα άσχετα με αυτο το γεγονός και για αυτό λες για πορτοκαλιές κτλ θαρρεις και εκεί θα είναι πιο εύκολα η λιγοτερο αυστηροι(πχ αν δώσεις ΕΚΠΑ η ΑΠΘ)

      Επίσης δεν είπα εθελοντική προσπάθεια ούτε είπα να γίνεις δασοπυροσβεστης.
      Είπα εθελοντική ΕΠΙΛΟΓΗ, ήτοι, ΕΣΥ θέλεις και μπαίνεις στην διαδικασία να δώσεις εξετασεις και σε συγκεκριμένο αντικείμενο και σχολη επειδή το θέλεις.
      Καμιά σχέση η λέξη "επιλογη" με την λέξη "προσπάθεια".
      Τα υπόλοιπα είναι δικά σου άσχετα συμπεράσματα..
      Να προσπαθήσεις ξανά, δεν χάθηκε και ο κόσμος.

      Διαγραφή
  13. Και που το ξερεις οτι εγω δεν περασα και προσβαλεις τον κοσμο! Ξερεις το ονομα μου και ξερεις ποιος ειμαι και αν περασα εκτος αν εισαι θεος ρε φιλε και τα ξερεις ολα! Ποια προσπαθεια να ξαναδωσω; και ποια δυσκολια; σορρυ φιλαρακι που στο χαλαω αλλα 2 φορες εδωσα και περασα νομικη εκπα. Βλεπειςνα εχω χασει την ψυχραιμια μου;; για μαζεψου γιατι δεν ξερεις ποιος ειναι ο αλλος αν εχει περασει και που ή αν εχει χρηματα και ειναι κυπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μου άρεσε πολύ η ανάρτησή σας! Οι γνώσεις σας είναι εντυπωσιακές. Γράψτε περισσότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή