Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Αποτελέσματα κατατακτήριων εξετάσεων Νομικής Αθηνών 2023-2024

Σήμερα παιδιά, ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα των επιτυχόντων των κατατακτήριων εξετάσεων του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 στη Νομική Αθηνών.

Εύχομαι σε όλους πολλά μα πολλά συγχαρητήρια καθώς οι κόποι σας έφεραν το επιθυμητό αποτελέσμα!!!

Τα αποτελέσματα θα τα βρείτε εδώ:

https://www.law.uoa.gr/fileadmin/depts/law.uoa.gr/www/uploads/Katataktiries/APOTELESMATA_KATATAKTIRION_2023-2024.pdf


Και παρακάτω θα βρείτε των υπολοίπων τα αποτελέσματα που δεν πέρασαν στις κατατακτήριες 2023-2024 και όπως θα παρατηρήσετε αυτοί που πέρασαν όπως και στη Νομική Θεσσαλονίκης ήταν οι "σοβαρά προετοιμασμένοι" όλοι οι υπόλοιποι ήρθαν, είδαν και απήλθαν. Εξαιρούνται κάποιοι που ήταν άτυχοι σε κάποιο μάθημα. 

https://www.law.uoa.gr/fileadmin/depts/law.uoa.gr/www/uploads/Katataktiries/LISTA_OLON_GIA_ANAKOINOSI.pdf

Για μένα όποιος διαβάζει πλέον μπαίνει με την πρώτη στη νομική και δεν έχει ανταγωνιστές!



56 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες, φέτος πολύ νωρίς τα αποτελέσματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι.. άλλες φορές έβγαιναν Μάρτη. Αλλά τώρα όλες οι σχολές ξεκινούν το εαρινό εξάμηνο αρχές Μάρτη οπότε άλλαξαν και τη διαδικασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αναλυτικές βαθμολογίες των υπολοίπων που δεν ήταν στους επιτυχόντες δεν αναρτώνται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως σχολιάζετε τα αποτελέσματα σε σχέση με τη δυσκολία των θεμάτων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαμηλές βαθμολογίες στο ποινικό δίκαιο όπως και στο αστικό δίκαιο επίσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε νοούνται τόσο χαμηλές βαθμολογίες στο ποινικό με ένα θεωρητικό σχετικά εύκολο θέμα. Κάθε χρόνο το ποινικό κάνει τη διαφορά, είτε με πολύ δύσκολα θέματα, είτε με εύκολα αλλά προφανώς αδικαιολόγητα αυστηρή βαθμολόγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα ο ποινικός τομέας βαθμολογεί αυστηρά,ανεξάρτητα της δυσκολίας των θεμάτων

      Διαγραφή
    2. Πρώτη φορά έδινες?

      Διαγραφή
  7. Έχω δώσει πολλές φορές και ο ποινικός τομέας βαθμολογεί δικαιολογητικά αυστηρά.. αφήνοντας έξω υποψήφιους με πολύ μεγάλους βαθμούς στα υπόλοιπα δυο μαθήματα. Σε ένα θεωρητικό θέμα τι τόσο σοβαρά λάθη μπορεί να έγιναν;;
    Αναμένω τα αποτέλεσμα όλων αύριο για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, γενικά πάντως να ξέρεις ανέκαθεν στην νομική Αθηνών βαθμολογούν πάρα πολύ αυστηρά και πολλοί υποψήφιοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι έκαναν λάθος

      Διαγραφή
  8. Στη νομική Αθηνών βαθμολογούν μια χαρά σωστότατα στο αστικό κ στο συνταγματικό. Στο ποινικό κάνουν ότι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, αλλά και στο αστικό αν δεις οι βαθμολογίες δεν ήταν τόσο υψηλές όσο πχ στο συνταγματικό, το ποινικό άστα....

      Διαγραφή
  9. Το αστικό είχε μία κάποια δυσκολία σε κάποια ερωτήματα. Για να κρίνουμε πλήρως πρέπει να δούμε τις βαθμολογίες και όσων δεν πέρασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βγήκαν όλες οι βαθμολογίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η βαθμολόγηση στο ποινικό και στο συνταγματικό κατ’εμε ήταν επιεικής. Στο ποινικό έγραψα πάνω από τη βάση και δεν έβαλα ούτε τα μισά από αυτά που έπρεπε διότι δεν τα θυμόμουν. Στο συνταγματικό έγραψα 13, αρκετά καλά για ένα αρκετά ασαφές ερώτημα. Στο αστικό νομίζω ότι βαθμολόγησαν αρκετά αυστηρά. Τι πιστεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πιστεύω ότι η βαθμολόγηση ήταν αυστηρή κυρίως στο ποινικό ,αλλα και στο αστικό αλλά λιγότερο εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο αστικό δε γνωρίζω τις σωστές απαντήσεις αλλά πήρα 9,5!! και εμεινα εκτός από αυτό, σε ένα μάθημα που επειδή έχω δώσει πολλές φορές πρώτη φορά παίρνω κάτω από τη βάση.
    Θεωρώ ότι βαθμολόγησαν αυστηρά και το αστικό και το ποινικό. Αν κάποιος γνωρίζει τις σωστές απαντήσεις στο αστικό ας μας τις γράψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έμεινες έξω για 0,5 ? Στα αλλά έγραψες καλά δηλαδή?

      Διαγραφή
    2. Και εγώ εξαιτίας του αστικού έμεινα έξω. Υπολόγιζα γύρω στο 15-16 και πήρα 9. Ενώ ο καθηγητής μου έστειλε τις απαντήσεις και τα είχα σχεδόν όλα σωστά πέραν του τελευταίου ερωτήματος. Δεν ξέρω πραγματικά. Πολύ
      Περίεργα όλα

      Διαγραφή
    3. Όντως μεγάλη η απόκλιση αυτό που περίμενες με αυτό που πήρες, δεν ξέρω γενικά βαθμολογούν αυστηρά

      Διαγραφή
    4. Έμεινα έξω για 0,5 όπως το είπες. Η συνολική μου βαθμολογία ήταν μεγαλύτερη από τη βάση. Δε ξέρω τις απαντήσεις αλλα το 9,5 δε μου προκύπτει εύκολα, περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Αν μπορεί κάποιος να γράψει επιγραμματικά τις απαντήσεις στο αστικό θα μας βοηθούσε.

      Διαγραφή
    5. Παιδιά πράγματι κάθε χρόνο βαθμολογούν αυστηρά !!! Αρκετοί δεν περνανε για 1 Μοναδα ακόμα και για 0,5 !!!!! Έτσι είναι οι κατατακτήριες σε αυτή τη σχολή !!!

      Διαγραφή
  14. Είχα μπει πριν λίγα χρόνια με κατατακτήριες οπότε από ενδιαφέρον κοιτάω κάθε φορά τα θέματα και τα αποτελέσματα.

    Μου κάνει εντύπωση που οι περισσότεροι λέγανε θα κριθεί στην τρίχα ποιος θα περάσει και τελικά ο τελευταίος μπήκε με 36,5 που δεν είναι ιδιαίτερα υψηλός βαθμός.

    Επίσης πόσες ακριβώς ήταν οι θέσεις; επειδή μπήκαν 48 ενώ συνήθως ειναι λίγο μεγαλύτερος αριθμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και εγώ με κατατακτήριες μπήκα σε χρόνια με πολύ δύσκολα θέματα το Δεκέμβριο του 2021 ,τότε επίσης η βαθμολόγηση ήταν πολύ αυστηρή αλλά ακριβοδικαια, γενικά η σχολή αυτή έχει ζήτηση πολύ, βαθμολογούν και πολύ αυστηρά και όλο αυτό κάνει δύσκολη την εισαγωγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο τελευταίος που πέρασε έγραψε μέσο όρο 12 σε όλα, δεν είναι υψηλός βαθμός αλλά θέλει προσπάθεια για να το καταφέρεις. Το θέμα είναι να μην κοπεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 12 δεν σημαίνει ότι δεν έγραψε καλά, απλά η βαθμολόγηση είναι πολύ αυστηρή.Μπορει δηλαδή το άτομο αυτό να έκανε σοβαρή προετοιμασία, δεν δείχνει δηλαδή ότι ο άλλος ήταν αδιαβαστος

      Διαγραφή
    2. Φυσικα, αυτο λεμε. Οτι το 12 θελει κοπο για να το πετυχεις.

      Διαγραφή
    3. Είναι κρίμα πάντως να γράφει κάποιος σε 2 μαθήματα πολύ καλά και να έχει κάτω από τ0 10 σε ένα μάθημα

      Διαγραφή
  17. παιδιά έχω να πω σε όσους δεν πέρασαν, ιδίως για αυτούς που δεν πέρασαν για λίγο, εάν το θέλουν πολύ ας μην τα παρατήσουν. Πέρσυ τέτοια εποχή ήμουν κι εγώ στη θέση σας έμεινε έξω για πολύ λίγο. Ξαναπροσπάθησα όμως και φέτος τα κατάφερα. τώρα που φτάσατε τόσο κοντά καταλαβαίνετε ότι δεν είναι ακατόρθωτο. ελπίζω του χρόνου να τα καταφέρετε κι εσείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είμαι και εγώ σε αυτούς που δεν πέρασα λόγω σύνταγματικου όπου έγραψα 9. Αυτό το για λίγο είναι τελικά χειρότερο, καλύτερο δεν ξέρω πραγματικά. Ας μαζευτούμε εμείς που για λίγο δεν περάσαμε να πούμε τον πόνο μας 😝

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα άλλα δύο τα πήγες Καλά? Η αλήθεια το συνταγματικό δίκαιο σε σχέση με τα άλλα είναι πιο εύκολο

      Διαγραφή
    2. Δεν είχα προλάβει να το διαβάσω δεν ήταν θέμα εύκολου η δύσκολου ναι αστικό 17 και ποινικό 10,5 εσυ στο Τσακ επίσης δεν πέρασες ;

      Διαγραφή
    3. Εσυ είσαι ο πιο άτυχος!
      Πόσες φορές έχεις δώσει; Αν είσαι στη πρώτη, είσαι άτυχος πράγματι αλλά θα ξαναπροσπαθήσεις. Το συνταγματικό φαίνεται εύκολο αλλά όπως όλα θέλει κ αυτό το διάβασμα του.

      Διαγραφή
    4. Ναι ήταν η πρώτη φορά και δυστυχώς η απογοήτευση μεγάλη διότι διάβαζα μόνη και δεν μ έφτασε ο χρόνος για συνταγματικό !!!

      Διαγραφή
  19. Εγώ είμαι αυτή που πηρα 9,5 στο αστικό κ δε πέρασα! Έχω δώσει πολλεεεες φορές! Ας μη πω πόσες γτ θα απογοητεύσω κόσμο. Είναι η δεύτερη φορά που δε περνάω για πολύ λιγο. Τις περισσότερες φορές έγραφα κάτω από τη βάση στο ποινικό, αφού ξεπεράσαμε αυτό κάνοντας φροντιστήριο τώρα πήρα 9,5 στο αστικό που δεν έχω πάρει ποτέ κάτω από τη βάση και γενικά πάντα έγραφα πολύ καλά.
    Δεν είναι κρίσιμο για μένα να περάσω, είμαι ανω των 40 και απλά μου αρέσει η ιδέα της νομικης σαν γνώση..
    Οποίος όμως θέλει σοβαρά να περάσει νομίζω μετά από 2-3 αποτυχίες στην Αθήνα πρέπει να στραφεί προς ΑΠΘ ή Κομοτηνή.
    Ο τρόπος βαθμολόγησης στην Αθήνα δε παλεύεται και τελικά καταλήγουμε να είναι θέμα τύχης ή ατυχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ πόσες φορές έχεις δώσει ; Μην μ λες τέτοια και
      Πάντα
      Κόβεσαι για τόσο λίγο ;

      Διαγραφή
    2. Μην γράφετε και δίνετε συμβουλές για Κομοτηνη γιατι και εκεί έχουν δυσκολέψει τα πράγματα πάρα πολύ μάλιστα.

      Διαγραφή
    3. Θεωρώ ότι στη Κομοτηνή συναγωνίζεσαι κυρίως τον εαυτό σου, οι υποψήφιοι δεν είναι τόσοι πολλοί, ενώ στην Αθήνα είναι τουλάχιστον 250 άτομα κάθε χρόνο.
      Βέβαια η τεράστια ύλη είναι πρόβλημα, όπως επίσης και η απόσταση.

      Διαγραφή
    4. Και εγώ 39 χρόνων πέρασα οπότε μην απογοητεύεσαι λόγω ηλικίας, είναι μια ηλικία που αν όντως σε ενδιαφέρει η νομική μπορείς να ασχοληθείς με αυτό το αντικείμενο επαγγελματικά

      Διαγραφή
    5. Γιατί όχι Κομοτηνη ; Πιστεύω αξίζει.Ομως ΔΕΝ είναι πανάκεια και δεν πρεπει να την αντιμετωπιζει καποιος ως πιο βατη επιλογη γιατι θα εκπλαγει δυσαρεστα.
      Εχει ανέβει το επίπεδο δυσκολίας τα τελευταία 2-3 ετη ειδικά στον τομέα ιδιωτικού δικαίου και όποιος θέλει μπορεί να δει τα θέματα.
      Επίσης μόνο η συγκέντρωση και μελέτη της αχανους και σκορπιας ύλης ειναι επιπλέον δυσκολία , συνδυάζονται διαφορά τμήματα ύλης από διάφορα μαθήματα.
      Ως προς το ότι δίνουν λιγότεροι ισχύει αλλά μπορεί να μείνει και κενη θέση κάτι που έτυχε -αν θυμάμαι σωστά- το 2022-2023 όπου έμειναν πχ 1 η 2 θέσεις κενές.
      Με σωστή προετοιμασία καλό διάβασμα και συγκέντρωση ΜΠΟΡΕΙΣ να περάσεις οπουδήποτε.Φυσικα παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο θέλουμε να πιστεύουμε.
      Η νομική ΔΕΝ είναι μαθηματικά και δεν υπάρχει η λεγόμενη "1 σωστή απάντηση" αλλά η νομικά τεκμηριωμένη απάντηση.

      Διαγραφή
  20. Συμμαθητής μου στο φροντιστήριο πέρασε 25ος στους 48, δινοντας πρωτη φορα. Διαβαζε πολλες ωρες τη μερα και ηταν 100% αφοσιωενος εκει. Εγω με ελαχιστο διαβασμα την ημερα και δουλεια παραλληλα, εφτασα παρα πολυ κοντα. Το αν θα περασει καποιος εχει να κανει καθαρα και μονο με δυο πραγματα: 1) Με την προσωπικη προετοιμασια του καθενος, με το ποσο χρονο εχει αφιερωσει στο διαβασμα. 2) Με την αντιληπτικη ικανοτητα του καθενος. Προκειται για εξετασεις που απαιτουν κριση και νομικη σκεψη, κατι που δεν ειναι αυτονοητο οτι ολοι οι ανθρωποι το εχουν. Τα φροντιστηρια σαφως βοηθανε παρα πολυ στο να σε κατευθυνουν για το πως θα κινηθεις στην υλη και πως θα δομησεις τις απαντησεις σου. Το αν θα περασεις ομως εξερταται καθαρα και μονο απο τους παραπανω δυο λογους. Η τυχη και η βαθμολογηση μπορει να παιξουν το ρολο τους, αλλα αν εχεις πραγματικα κατακτησει την υλη ο ρολος τους ελαχιστοποιειται. Ολα αυτα περι Κομοτηνης κλπ τα καταλαβαινω μεχρι ενος σημειου, αλλα κατα τη γνωμη μου αν καποιος εχει δωσει πανω απο 3 φορες και δεν περναει, η αιτια δεν ειναι η βαθμολογηση αλλα ο ιδιος, που προφανως δεν εχει κατακτησει σωστα την υλη. Μην απογοητευεστε. Απαιτει θυσια, ναι! Δεν ειναι ομως ακατορθωτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι'αυτο για εμενα η λυση δεν ειναι η Κομοτηνη, αλλα το να προσπαθησει κανεις να καταλαβει ποια ειναι τα σημεια στα οποια πασχει και να τα διορθωσει. Καλο διαβασμα σε οσους ξαναδινουμε, καλη δυναμη!

      Διαγραφή
  21. Το φετινό θέμα του ποινικού προφανώς και δεν είχε καμία σχέση με κατανόηση ύλης.
    Ακόμη και κάποιος που είχε διαβάσει λίγο μπορούσε να γράψει καλά (γιατί το συγκεκριμένο θέμα ήταν κάτι βατό, όλοι κάποια στιγμή θα το είχαν διαβάσει). Αν έχεις δώσει πολλές φορές και έχεις διαβάσει λεπτομέρειες, αυτό το θέμα μάλλον το προσπερνούσες και ήταν πολύ πιθανό να μη το θυμάσαι σε λεπτομέρεια, οπότε μη λέτε ότι είναι όλα θέμα κατανόησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είχε σχέση με κατανόηση ύλης το αστικό αλλά ακόμα ακόμα και το συνταγματικό; οι κατατακτήριες δεν είναι μόνο 1 μάθημα απαιτείται καλή επίδοση και στα τρία μαθήματα. Φέτος έτυχε και το ποινικό ήταν καθαρή θεωρία αλλά ακόμα και με αυτό το θέμα όπως είδες η βαθμολογίες κινήθηκαν χαμηλά. Όποιος θέλει να πετύχει να εισαχθεί στη σχολή και θα δώσει 2η φορά κατά την γνώμη μου πρώτα πρέπει να εντοπίσει τα λάθη του, δηλαδή τι δεν έκανε καλά μεθοδολογικα στο διαβασμα του , ώστε να μπορέσει να τα αποφύγει την επόμενη.

      Διαγραφή
  22. Παιδιά και στην Κομοτηνή έχει δυσκολέψει πάρα πολύ και είναι και αυστηρή η βαθμολόγηση, ειδικά πέρυσι έγινε το έλα να δεις.Δεν δίνουν όσοι στην Αθήνα βεβαίως, αλλά και στην Κομοτηνή μαζεύονται πάρα πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγώ πιστεύω αναφορικά με το σχόλιο του κειμένου, ότι δεν είναι τόσο εύκολο να μπεις στην νομική Αθηνών, και δεν ισχύει απόλυτα ότι κάποιοι ήρθαν είδαν και απηλθαν, διότι πολλά παιδιά που γράψανε χαμηλούς βαθμούς δεν σημαίνει απριορι ότι ήταν απροετοίμαστοι, απλά και η βαθμολόγησή είναι αυστηρή, και ότι η νομική επιστήμη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, οπότε σαν συμπέρασμα, εννοείται ότι είναι εφικτό να πετύχεις και να εισαχθεις αλλά όχι ότι είναι και περίπατος η διαδικασία, ελάχιστοι περνάνε με την πρώτη προσπάθεια και παρά πολλά παιδιά πετυχαινουν με πάρα πολλές προσπάθειες και μετά από πάρα πολλά χρόνια συνεχόμενων προσπαθειών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στο ποινικό και γενικά σε κατατακτήριες δεν πας έτσι χωρίς βοήθεια!! Εμένα πέρασε φίλη μου με την 5 φορά!! Αλλά την 5 πήγε βέβαια με κάμερα και ακουστικό στο αυτί και έτσι μονο έγινε δουλειά!! Αυτό τους αξίζει
    τέτοιοι καφροι που είναι!
    Ανά δεν έχεις κάποιον πίσω να σου λέει τις απαντήσεις μην πας καν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά γιατί τα γράφεις; Για να αποθαρρύνεις κόσμο; επειδή η φίλη σου δεν μπορούσε να περάσει αυτό δεν σημαίνει κάτι. Είναι απαιτητικές εξετάσεις όπως ακριβώς απαιτητικές είναι και οι πανελλαδικές για να περάσεις νομική Αθηνών. Αλλά όποιος προετοιμάζεται σοβαρά δεν έχει κάτι να φοβάται. Μην ακούτε τον κάθε πικραμένο που βγάζει την χολή του εδώ και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο. Η νομική δεν είναι για όλους, ας συμβιβαστούν κάποιοι με αυτή την πραγματικότητα κι ας σταματήσουν να ψάχνουν παραμύθια με δράκους. Απαντάω εδώ γιατί τα διαβάζουν αυτά και οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται ωστε να μην τα πιστεύουν αυτά και αποθαρρύνονται, είναι κρίμα!!

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά αν η φίλη σου χρειάστηκε να δώσει 5 φορές για να περάσει τελικά με αντιγραφή, τότε κάτι μου λέει ότι δεν κάνει και τόσο για νομική. Έδωσα πρώτη φορά με φροντιστήριο φυσικά, και έγραψα 11 ποινικό. Είχα διαβάσει ελάχιστα λόγω έλλειψης χρόνου. Αν εκείνη χρειάστηκε να διαβάζει πέντε χρόνια γενικό ποινικό και εν τέλει να μην μπορέσει να περάσει χωρίς αντιγραφή, δεν θέλω καν να φαντάζομαι τι θα κάνει στη σχολή. Αυτοί οι "μάγκες" που αντιγράφουν παίρνουν τις θέσεις από άτομα που έχουν όντως προσπαθήσει και αξίζουν να μπουν. Μην περνάτε τέτοια μηνύματα και κυρίως μην αποθαρρύνετε κόσμο που έχει διάθεση να μοχθήσει. Μόνο ο κόπος ανταμείβει, όλοι οι υπόλοιποι είναι απλά μελλοντικά αναξιόπιστοι επαγγελματίες.

      Διαγραφή
    3. Αυτό ακριβώς συμφωνώ και προσυπογράφω, δεν είναι για όλους η νομική Αθηνών.Κριμα βασικά που έφαγε την θέση από ένα άτομο που θα περνούσε με την αξία του ,αν φυσικά ισχύουν όλα αυτά, γιατί δεν χρήζουν και ιδιαίτερης σοβαρότητας

      Διαγραφή
  25. Επιτέλους πρέπει και στην νομική Αθηνών να βάλουν σύστημα διακοπής ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών όπως κάνει η νομική Θεσσαλονίκης, και να υπάρχει ουσιαστική και σοβαρή επιτήρηση, είναι όπως οι πανελλαδικές σε σοβαρότητα εξετάσεις δεν μπορεί να συμβαίνουν τα παραπάνω που διαβαζω εδώ αν είναι αλήθεια βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανονικά και στις πανελλαδικές γίνονται τα ίδια!! Τα θέματα βγαίνουν 10 από το υπουργείο και οι υποψήφιοι γράφουν έως της 12.15-30

      Διαγραφή
  26. Τι έγινε ρε παιδιά στην νομική Κομοτηνής? Χαχα από τις 61 θέσεις μόνο 8 έγραψαν πάνω από 10 σε όλα, και πήρε μετά 37 άτομα με κάτω από την βάση και μείναν και 16 θέσεις κενές? Αγρίεψε η Κομοτηνή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό ακριβώς έγινε!! Πολλοί από όσο διάβασα εδώ «υποτιμούν» την Νομική σχολή της Κομοτηνής… Είδατε όμως που πρώτη φορά στα χρονικά έμεινα 16 κενές θέσεις. Το επίπεδο δυσκολίας έχει ανεβεί τρομερά. Η υλη είναι διάσπαρτη τελείως σε όλα τα μαθήματα.. Εάν συγκεντρώσει κάποιος την υλη, συνειδητοποιεί ότι αντιστοιχεί σε περίπου 6-7 ξεχωριστά μαθήματα μέσα στην σχολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή