Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

25ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΣΔΔΑ ΣΤΙΣ 26-27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Σε λίγες ημέρες θα διαγωνιστούμε για την εισαγωγή μας στην ΕΣΔΔΑ. Πρώτα από όλα εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που είτε με γνώρισαν εδώ στο μπλογκ και επικοινώνησαν μαζί μου μέσω μέιλ, είτε με γνώρισαν στο φροντιστήριο ΜΠΟΝΙΑ, είτε δεν με ξέρουν καθόλου. Οι θέσεις είναι 160, οι 100 από αυτές μονόγλωσσες και θα δώσουν 2397 άτομα.

Φέτος, οι αναρτήσεις μου δεν ήταν πολλές. Ο λόγος; Επειδή οτι είναι να αναρτήσω το βάζω με ανακατεύθυνση στις σελίδες που έχω δημιουργήσει όπως για παράδειγμα της ΕΣΔΔΑ. Πραγματικά, εύχομαι να βοηθήκατε,  όποιος μπαίνει στη σελίδα αυτή έχει μια κατευθείαν άμεση επαφή με το αντικείμενο, ενημερώνεται για τις ανακοινώσεις της σχολής και μπορεί άνετα να διαβάσει από το σπίτι του μόνο με ένα τάμπλετ ή ένα έξυπνο κινητό όλες τις σημειώσεις που υπήρχαν στο διαδίκτυο αλλά κανείς δεν τις είχε μαζεμένες σε ένα σημείο.

Δεν γνωρίζω αν τα καταφέρουμε αλλά σίγουρα θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας. Ως κάτι τελευταίο θα ήθελα να σας δώσω και ορισμένα βιβλία τα οποία τα θεωρώ απαραίτητα στο διάβασμά σας. Συγκεκριμένα:

Οργάνωση και Λειτουργία του Κράτους: 




Μικροοικονομική-Μακροοικονομική & Δημόσια Οικονομική:



Αυτά έχω να σας προτείνω για τελευταία στιγμή και καλή δύναμη σε όλους.
Φιλικά,
Λίνα.

 


 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου