Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ 2020-2021 ΛΟΓΩ COVID-19

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 
ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ .Π.Θ. 
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-2021 


Ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής της αίτησης συμμετοχής στις κατατακτήριες εξετάσεις του Τμήματος Νομικής του .Π.Θ. είναι από 1 έως 15 Νοεμβρίου 2020.

Δικαιολογητικά:
α. Αίτηση του ενδιαφερόμενου.
β. Αντίγραφο πτυχίου ή πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών. Προκειμένου για πτυχιούχους εξωτερικού συνυποβάλλεται και βεβαίωση ισοτιμίας του τίτλου σπουδών τους από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) ή από το όργανο που έχει την αρμοδιότητα αναγνώρισης του τίτλου σπουδών.

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι θα υποβάλλουν τα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: protocol@law.duth.gr, σε μορφή pdf.

Οι επιτυχόντες θα κληθούν να καταθέσουν τα ανωτέρω δικαιολογητικά και σε έντυπη μορφή προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εγγραφή τους.

Από την Γραμματεία
Πηγή: https://law.duth.gr/wp-content/uploads/2020/10/%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%A3%CE%97.pdf


=========================================================================
ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

2020-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Ανακοινώνεται ότι αυτή τη στιγμή η Νομική Σχολή δεν παραλαμβάνει αιτήσεις για την συμμετοχή στις Κατατακτήριες Εξετάσεις του ακαδ. έτ. 2020-2021.

Όταν η Σχολή είναι σε θέση να παραλαμβάνει αιτήσεις, θα αναρτηθεί νέα αναλυτική ανακοίνωση με νέο διάστημα υποβολής αιτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τις ανακοινώσεις τμήματος στην ιστοσελίδα της Σχολής για την ενημέρωσή τους.


Από την Γραμματεία
Πηγή: https://www.law.auth.gr/el/taxonomy/term/8

=========================================================================

Αθήνα, 22.10.2020

 

 

ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑ

 ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-2021


Η αίτηση και τα δικαιολογητικά των κατόχων πτυχίου Πανεπιστημίου, Τ.Ε.Ι. ή ισότιμων προς αυτά, Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., της Ελλάδος ή του εξωτερικού (αναγνωρισμένα από τον .Ο.Α.Τ.Α.Π.), καθώς και των κατόχων πτυχίων ανώτερων σχολών υπερδιετούς και διετούς κύκλου σπουδών αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και άλλων Υπουργείων, που επιθυμούν να καταταγούν στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ, θα υποβληθούν από 1 έως 15 Νοεμβρίου 2020 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://eprotocol.uoa.gr

Στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση ακολουθείστε τη διαδρομή: Σύνδεση - Σύνδεση μέσω taxisnet. Αφού συνδεθείτε, επιλέξτε το πεδίο με τίτλο: Νέα Αίτηση και έπειτα το πεδίο με τίτλο: Αίτηση για κατατακτήριες εξετάσεις, όπου θα συνυποβάλετε και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά: αντίγραφο πτυχίου ή πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών.

Προκειμένου για πτυχιούχους εξωτερικού συνυποβάλλεται και βεβαίωση ισοτιμίας του τίτλου σπουδών τους από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.).

Από τη Γραμματεία

Πηγή: https://www.law.uoa.gr/fileadmin/depts/law.uoa.gr/www/uploads/Katataktiries/katek20.pdf


=========================================================================


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Λόγω του covid - 19 τα δικαιολογητικά (αίτηση που υπάρχει στην ιστοσελίδα του τμήματος, αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας και αντίγραφο πτυχίου) για την συμμετοχή στις κατατακτήριες εξετάσεις του Τμήματος ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 να σταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail του Τμήματος dd@panteion.gr ή με συστημένη επιστολή ή με courier από 02 έως 15 Νοεμβρίου 2020.

Από τη Γραμματεία

Πηγή: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΝΤΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου