Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Προκήρυξη κατατακτήριων εξετάσεων Νομικής Αθηνών 2024-2025

 


Από τις 29/04/2024 αναρτήθηκε η προκήρυξη των κατατακτήρων εξετάσεων της Νομικής Αθηνών για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 στον εξής σύνδεσμο:

https://www.law.uoa.gr/fileadmin/depts/law.uoa.gr/www/uploads/Katataktiries/ANAKOINOSI_KATATAKTIRION_EXETASEON_2024-2025__1_.pdf


10 σχόλια:

  1. Καλησπέρα, θα δώσω κατατακτήριες για την νομική Αθηνών.
    Δεν διαθέτω τα προτεινόμενα συγγράμματα.
    διαθέτω τα εξής : γενικές αρχές αστικου (δ. παπαστερίου) , τα θεμελια του ποινικου δικαιου:γενικό μερος το εγκλημα (ν. παρασκευοπουλος) , ελληνικο συνταγματικο δικαιο θεμελειωδεις εννοιες (α. μανιτάκης)
    Μπορώ να προετοιμαστώ κατάλληλα με αυτά και να καλύψω την ύλη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα επειδη σκεφτομαι να δωσω στην κατακτηριες της νομικης πιστευεται σε ενα 3μηνο περιπου σωστης μελετης σε φροντιστηριο βγαινει η υλη η ειναι μικρο το διαστημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μικρό το διάστημα ιδίως αν εργάζεσαι. Αν και όλα είναι δυνατά.

      Διαγραφή
    2. ποσος χρονος χρειάζεται για να τα καταφερει καποιος;

      Διαγραφή
    3. Τουλάχιστον 6μηνο βάση της ύλης που δίνουν. Πιστεύω με φροντιστήριο μπορεί κάποιος και με λιγότερο. Εγώ πέρασα χωρίς φροντιστήριο αλλά διάβαζα την ύλη με την ηρεμία μου κάνα χρόνο. Άλλοι που γνωρίζω χρειάστηκαν λιγότερο, έχει να κάνει και με τον καθένα μας.

      Διαγραφή
    4. Πως τα κατάφερες χωρίς φροντιστήριο; Φαίνονται πολύ δύσκολα

      Διαγραφή
    5. Θέλει πολύ βαθιά γνώση του αντικειμένου για κάθε εξεταζόμενο μάθημα , βαθμολογούν ιδιαίτερα αυστηρά και ο αριθμός των υποψηφίων πολύ μεγάλος αν θέλεις σοβαρά να σπουδάσεις νομική πιο εύκολος ο δρόμος της Θεσσαλονίκης , για Κομοτηνή επίσης πλέον πολύ δύσκολη η εισαγωγή πέρυσι μείνανε παρά πολλές θέσεις κενές λόγω της μη απαιτούμενης βαθμολογικής βάσης . Σε κάθε περίπτωση η νομική Αθηνών είναι η πιο δύσκολη για να εισαχθεί κάποιος , όχι όμως και αδύνατο

      Διαγραφή
    6. Φτάνει και το τρίμηνο προετοιμασίας στο φροντιστήριο, ψάξε γιατί ξεκινούν πολλά κ τον Σεπτέμβρη . Απλά δεν βγαίνει παράλληλα με εργασία ιδίως οχτάωρη, συμφωνώ.

      Διαγραφή
  3. Περίπου 9 μήνες μου πήρε εμένα προσωπικά με προσωπική μελέτη ξεκίνησα μόνη μου το διάβασμα και εκανα φροντιστήριο σε αυτά που με δυσκόλευαν προς επίλυση αποριών περισσότερο. Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή