Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΖ (27ο) ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΣΔΔΑ

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο ΚΖ (27ος) Εισαγωγικός διαγωνισμός της ΕΣΔΔΑ είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθεί από 10 έως 12/04/2020.

Ωστόσο, λόγω της πανδημίας που έπληξε πολλές χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη (ευτυχώς όχι εμάς) ο διαγωνισμός αναβλήθηκε με ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων (ΚΕΕ) τουλάχιστον μέχρι Ιούνη καθώς τέλη Απρίλη αρχές Μάη αναμένουμε νέα ενημέρωση.

Ας σημειωθεί ότι, ενώ έχει τελειώσει η περίοδος των αιτήσεων, η σχολή δεν έχει γνωστοποιήσει τα ονόματα των συμμετεχόντων στο Α στάδιο.

Η σχολή σύμφωνα με πληροφορίες θα επιχειρήσει να διεξαχθεί ο ΚΖ Εισαγωγικός Διαγωνισμός οπωσδήποτε μέσα στο καλοκαίρι καθώς περιμένουμε νέα μέτρα από φθινόπωρο λόγω δεύτερης επέλασης του κορονοιού. 

Εφόσον, βέβαια αυτό είναι εφικτό και ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζονται καθώς θα λάβουν μέρος τουλάχιστο δύο χιλιάδες άτομα ερχόμενοι από κάθε άκρη της Ελλάδας. Θα πρέπει επομένως να βρουν μεγάλες αίθουσες για να υπάρχουν οι ανάλογες αποστάσεις μεταξύ των υποψηφίων και να έχουν λειτουργήσει ξανά τα ξενοδοχεία.

Για όλους τους παραπάνω λόγους είμαστε όλοι οι υποψήφιοι στην αναμονή δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να συνεχίζουμε τη μελέτη μας.. μόνο που αυτή τη φορά στη μελέτη μας καλό είναι να προσθέσουμε τι σήμανε η συγκεκριμένη πανδημία για τις οικονομίες των χωρών αλλά και για τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών. 

Τέλος, να ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία πάνω από όλα!!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου